Un singur centru spa clujean premiat de Google

Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, sărbătorită în fiecare an în 27 septembrie, Google a premiat cu trofeul „Recenzia de Aur” 31 de afaceri din domeniul HoReCa, ca apreciere a calităţii serviciilor şi produselor oferite, reflectate în recenziile de pe Google Maps.


Proiectul în cadrul căruia Google acordă premiile „Recenzia de Aur” vizează companiile din domeniul HoReCa care sunt verificate prin serviciul Google Compania mea. Companiile trebuie să aibă profilul actualizat cu toate detaliile (adresă, program, telefon etc.) şi să fie active prin publicarea de actualizări constante, să aibă cel puţin o sută de recenzii pe Google Maps şi un minimum de 4,5 stele. Astfel, sunt premiate cele mai apreciate companii, ca rating şi număr de recenzii, din cele opt regiuni de dezvoltare ale României, pe patru domenii de activitate din zona HoReCa: restaurante, hoteluri, centre spa şi cafenele.
Firna clujeană premiată este Riviera Beauty & Spa.
Google Compania Mea este instrumentul gratuit prin care afacerile îşi pot pune profilul pe Google Maps şi Google Search. Astfel, acestea vor apărea pe Google Maps cu toate detaliile, iar informaţiile vor putea fi găsite de către cei interesaţi prin căutare pe Google.
Profilul unei afaceri poate conţine: programul, adresa, datele de contact, poze, descrierea locaţiei, recenzii, meniu (în cazul restaurantelor), plus butoane cu trimitere către website, Google Maps pentru direcţii, apel telefonic sau pentru salvarea locaţiei.
Pe Google Maps în România, există peste 200.000 de afaceri verificate (care şi-au validat locaţia pe hartă) din domenii diverse, de la turism şi HoReCa la servicii specializate, precum saloane cosmetică sau frizerii, instituţii financiar – bancare, magazine diverse, centre comerciale, afaceri din domeniul medical (centre medicale sau de analize) sau auto (service-uri, spălătorii auto etc.).
În prezent, pe Google Maps se regăsesc peste 8.000 de restaurante (din care o mie au rating peste 4,5 şi mai mult de o sută de recenzii), peste 7.000 de hoteluri/unităţi de cazare (din care aproape o mie cu rating mai mare de 4,5 şi mai mult de o sută de recenzii), peste 1.700 de cafenele (din care 350 cu rating de peste 4,5 şi mai mult de o sută de recenzii) şi peste 200 de spa-uri (din care 20 au rating peste 4,5 şi mai mult de o sută de recenzii).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut