Un nou ultramaraton pentru Vicențiu Hossu

Cunoscutul maratonist gherlean Vicenţiu Hossu a încheiat sezonul sportiv al anului cu o nouă participare la un supramaraton desfăşurat pe malul Mării Negre, o adevărată probă de foc pentru toţi concurenţii, dar mai ales pentru el, care  înainte  cu trei săptămîni a onorat un alt ultramaraton ce a avut loc la Reghin şi unde a ocupat locul doi. De astă dată el a făcut parte din echipa „Spartanii Angelo” din Tulcea,  o  echipă care a scris istorie! Cu gherleanul Vicenţiu Hossu în formaţie, componenţii echipei au devenit pentru a  treia oară, consecutiv, campioni după o cursă eroică organizată în cadrul ediţiei a VII-a a Autism24H.

Aceşti supersportivi au   avut nevoie de 24 ore si peste 1606.5 km.  alergati pe plaja din statiunea Mamaia pentru a descoperi câstigatorii competitiei Autism24H. 70 de echipe au fost la linia de start care au luptat pentru a ridica trofeul Autism24H. Vicenţiu Hossu a terminat ultramaratonul  caritabil de 24 de ore de alergare de la Mamaia cu 142,5 km. parcurşi atît pe soare, cît şi pe ploaie.

Pentru sportivul gherlean asta a fost ultimul concurs în acest an, cînd el a onorat 4 mari competiţii de maraton, toate finalizate cu succes.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut