Un nou transfer realizat de CFR Cluj

CFR Cluj l-a transferat pe fundașul croat Ivica Zunic. Fotbalistul de 32 de ani este născut în Bosnia și a bifat 66 de partide în prima ligă din Ucraina, evoluând pentru Volyn Luţk și Cernomoreţ Odesa.

Fotbalistul de 1,95 metri este cotat la 275.000 de euro. Ivica Zunic este al doilea fundaș adus de CFR Cluj, după tunisianul Ben Youssef. Prima parte a carierei și-a petrecut-o în fotbalul austriac, iar, în 2012, a mers în Polonia, la GKS Tychy. După aceea, a trecut prin Ucraina (Volin Luţk şi Cernomoreţ) şi Rusia (Orenburg). Zunic a fost declarat și fundașul anului în Azerbaidjan, după ce Qabala a prins un loc de Europa League.

Prin acest transfer, oficialii din Gruia încearcă să-l determine pe Dan Petrescu să rămână la CFR. Antrenorul a declarat în repetate rânduri în ultima vreme că are nevoie de o pauza sau chiar de o schimbare și nu duce lipsa de oferte.

„Nu mai vreau să stau la echipă, că sigur nu avem nicio şansă. După meciul cu Roma, vreau o pauză, vreau să plec. M-am săturat, gata, mă duc, nu mai pot. Îmi iau şi eu la revedere de la toată lumea. Nu mai… Vreau o pauză că nu mai pot, să vină altcineva să facă faţă la tot ce se întâmplă. Nu numai cu arbitrajul, că mai sunt şi alte probleme. Aş vrea să vină altcineva să mă mai lase şi pe mine în pace să mă odihnesc. Nu vreau să dăm vina numai pe arbitru pentru că am ratat şi noi ca proştii. Dar asta cu arbitru ştiu sigur că nu avem nicio şansă anul acesta, aşa că nu are rost. Nu ştiu de vreun complot, eu văd”, a declarat Dan Petrescu după partida pierdută în faţa echipei Gaz Metan Mediaş.

Petrescu este dorit de Al Nassr, din Arabia Saudita, dar și de o echipa din Turcia. 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut