Un nou membru în ”stupul” inițiat de Banca Transilvania

Danubius, integrator de soluții fiscale și de plată din România, devine parte a comunității Stup, inițiată de Banca Transivania, un loc de dialog și conectare pentru antreprenori, prin care aceștia pot beneficia de sprijin pentru crearea și dezvoltarea de afaceri. 

Stup este o inițiativă a Băncii Transilvania, menită să conecteze antreprenorii cu furnizorii de servicii și produse pentru înființarea, gestionarea, managementul unei afaceri, iar Danubius este singurul membru al ecosistemului Stup care oferă soluții fiscale și non-fiscale.
Printre soluțiile Danubius pe care antreprenorii le pot regăsi la Stup se numără și BlueCash 50, un dispozitiv de tip all-in-one care include casă de marcat, terminal de plată cu cardul bancar și numerar, Dude pentru Android, imprimantă și cititor de coduri de bare și QR. Antreprenorii membri ai comunității Stup au și posibilitatea de a-și alege singuri soluția de gestiune potrivită afacerii lor, prin Danubius Store, în care pot regăsi o multitudine de aplicații menite să conducă la dezvoltarea business-urilor.

„Stup este contribuția BT la creșterea comunității antreprenoriale. Va fi un loc de întâlnire, un loc al ideilor, în care se vor naște business-uri, dar și în care venim cu soluții la nevoile reale ale acestora. Ne dorim să contribuim la întărirea țesutului antreprenorial al României”, spune Omer Tetik, director general, Banca Transilvania.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut