Un important producător de tâmplărie PVC investește la Jucu

Compania multinațională Quadroform, unul dintre cei mai mari producători de tâmplărie PVC și aluminiu din Europa, va construi o fabrică la în Parcul Tetarom III din comuna Jucu.  Compania cu sediul în Düsseldorf –  Germania va ocupa în parcul industrial clujean 3,7 ha, investiția urmând să se ridice la 11 milioane de euro.  Odată cu venirea companiei Quadroform la Jucu, parcul administrat de Consiliul Județean ajunge, astfel, la 100% grad de ocupare.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Iată că, deși traversăm o perioadă pandemică mai puțin prietenoasă cu mediul de business, eforturile noastre constante se materializează prin atragerea unui nou investitor semnificativ. Important e faptul că Parcurile Industriale Tetarom rămân extrem de atractive iar acest lucru nu face decât să ne bucure și să ne ofere perspectiva creșterii și diversificării economiei județului Cluj”.

Quadroform este una dintre cele mai importante companii europene pentru sistemele moderne de ferestre și uși din PVC. Fondata în 1955, Quadroform produce și comercializează tâmplărie de înaltă calitate.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut