Un important liceu din Cluj-Napoca trece la scenariul roșu

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a aprobat, marți, câteva modificări de scenarii privind funcționarea unităților de învățământ din județ, ca urmare a schimbării situației epidemiologice. Măsurile au fost luate la propunerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj și cu avizul Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj.
Astfel, începând cu data de 07.10.2020, Liceul Teoretic „Victor Babeș” Cluj-Napoca, va trece la scenariul 3 de funcționare, ca urmare a confirmării a patru cazuri de îmbolnăviri, în trei clase diferite. Totodată, Liceul Teoretic „Horea Cloșca și Crișan” Cluj- Napoca, va trece la scenariul 2 de funcționare, începând cu data de 07.10.2020;

Școala Gimnazială Ceanu Mare și Școala Gimnazială „Lia Manoliu” Cornești, Comuna Cornești, vor trece la scenariul 1 de funcționare, începând cu data de 07.10.2020;

Și Grădinița Cu Program Prelungit „Micul Prinț” Cluj-Napoca, va trece la scenariul 1 de funcționare, începând cu data de 07.10.2020.
Prefectura Cluj a anunțat că evoluția epidemiologică la nivelul județului va fi evaluată constant de autorități, iar modificarea scenariilor de funcționare a unităților de învățământ, precum și alte măsuri necesare pentru reducerea riscului de îmbolnăvire în rândul comunității, vor fi luate imediat ce situația o va impune.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut