Un clujean și un brașovean oferă susținere pentru magazinele online

MOCAPP, platforma care face legătura dintre branduri și influenceri, înființată de brașoveanul Florin Grozea și Frisbo, platforma de e-fulfillment, fondată de clujeanul Bogdan Colceriu, au un program comun de susținere a magazinelor online.

Magazinele online care vor să se extindă peste graniță au posibilitatea, prin platforma MOCAPP, de a-și identifica cumpărătorii cu popularitate în social media din peste 9 țări, în ideea de a-și atrage cei mai credibili ”ambasadori”.

Frisbo, care preia depozitarea, ambalarea și livrarea comenzilor, oferă magazinelor online posibilitatea de extindere pe piețe noi. În prezent, cele 25 de depozite operate de Frisbo se află în Marea Britanie, Germania, Austria, Italia, Spania Cehia, Polonia, Slovacia, Ungaria, Republica Moldova, România, Bulgaria și Chile, și deservesc peste 200 de comercianți online, prin livrare a doua zi în 24 de țări, cu ajutorul firmelor partenere de curierat.

Bogdan Colceriu, CEO Frisbo

Pachetul de susținere oferit magazinelor online constă în reduceri de costuri, prin acces gratuit la

platforma MOCAPP și la bazele de date cu influenceri, respectiv un voucher Frisbo pentru servicii de

Florin Grozea, CEO MOCAPP

fulfillment în primul an de extindere internațională.
„Extinderea rapidă în piețe noi, sau chiar pe mai multe piețe simultan, presupune gestionarea eficientă a operațiunilor logistice. Prin Frisbo oferim un serviciu de fulfillment automatizat, plug and play, ușor de integrat cu multiple platforme de e-commerce și serviciile adiacente lor, care face posibilă scalarea business-urilor online oriunde în Europa cu minim de efort.”, spune Bogdan Colceriu, CEO Frisbo.

„Am început anul trecut un demers prin care punem tehnologia noastră în slujba magazinelor online, astfel încât experiențele de cumpărare pe care le oferă clienților să fie unele cât mai autentice și să ajute la conversie și retenție”, afirmă Florin Grozea, CEO MOCAPP.

Marți, 5 aprilie, la ora 10, MOCAPP și Frisbo susțin webinarul gratuit “Extinde-ți magazinul online cross-border”, despre direcțiile de evoluție ale pieței de e-commerce. Înscrieri la webinar și acces la ofertele MOCAPP și Frisbo sunt disponile la adresa http: //mocap.net/frisbo

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut