UMF Cluj: Se caută studenți voluntari, pentru sprijinirea activităților în cadrul camerelor de gardă

Conducerea UMF„Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a anunțat, miercuri, că se caută studenți voluntari, care doresc să contribuie la sprijinirea activităților în cadrul camerelor de gardă, unităților/ compartimentelor de primiri urgențe.

Conform anunțului postat pe site-ul UMF, studenții trebuie să fie cel puțin în anul IV al Facultății de Medicină, specializarea medicină generală, respectiv în anul II specializarea Asistență medicală generală.

„În același timp, universitatea este preocupată de siguranța studenților, motiv pentru care implicarea acestora va fi solicitată doar în situația depășirii capacității structurilor existente de a asigura personal medical angajat” – precizează conducerea UMF „Iuliu Hațieganu”.

Pentru înscrierea pe lista de voluntari, cei interesați sunt invitați să trimită, până la data de 20 martie 2020,  un mesaj către adresa decanatului, în care să precizeze următoarele date: nume, prenume, an de studii, specializarea; număr de telefon; adresa de e-mail. În funcție de nevoile existente, studenții înscriși vor fi contactați de reprezentanții universității.

M. T.

Articole din aceeasi categorie