Ultimele zile de vot în cadrul procesului Bugetare participativă Cluj-Napoca 2022

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță că duminică, ora 23.59, este ultima zi de vot în cadrul procesului de Bugetare participativă, ediția a IV-a.

Toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Cluj și au împlinit vârsta de 18 ani mai au la dispozție 6 zile pentru a-și exprima votul pentru proiectele preferate, declarate eligibile de către Comisia tehnică de analiză din cadrul Primăriei.

Conform reprezentanților municipalității, au fost declarate eligibile 13 proiecte dintre cele 87 proiecte depuse.

Etapa unică de vot  se desfășoară exclusiv online, în perioada 3 octombrie – 6 noiembrie 2022.

Votul are loc într-o singură etapă, iar fiecare cetățean înscris în portalul bugetării participative poate alege câte un proiect din fiecare domeniu.

La finalul etapei de vot vor fi selectate  5 proiecte, clasate în funcție de numărul de voturi, indiferent de categoria din care fac parte.

“Pentru a putea vota, este necesară crearea unui cont pe această platformă sau autentificarea, dacă există deja un cont creat. Doar persoanele care se află fizic în aria teritorială a municipiului Cluj-Napoca pot vota. Persoanele care nu au acces la internet sau nu sunt familiarizate cu mediul online vor putea vota, în perioada 3 octombrie – 6 noiembrie 2022, cu sprijinul Primăriei.

La Centrul de Cultură Urbană Casino din Parcul Central „Simion Bărnuțiu” este amenajat un birou unde, în fiecare zi din perioada de vot (de luni până vineri), între orele 09:00 – 16:00, funcționari ai Primăriei vor ajuta cetățenii să voteze și oferă informațiile necesare”, au transmis reprezentanții primăriei.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut