UBB își sprijină absolvenții pentru integrarea în piața muncii

Universitatea Babeș-Bolyai, prin Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni și în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) derulează un proiect destinat sprijinirii absolvenților universității în a-și găsi locul de muncă potrivit.

Absolvenții UBB care vor să intre în acest program sunt invitați să se înscrie în baza de date, iar după angajare vor beneficia de o primă de inserție în valoare de 1.500 de lei; primă de activare, a cărei valoare este de 1.000 de lei; primă de instalare, care ajunge la suma de 12.500 de lei; primă de încadrare în valoare de maximum 55 de lei / zi.

Absolvenții care vor fi incluși în program vor beneficia de informare și consiliere pentru a ști care sunt șansele lor de angajare în funcție de studiile/ calificările și experiența pe care le au și vor putea participa la cursuri de formare profesională.

Pentru a fi incluși în program, absolvenții UBB sunt invitați să contacteze experții AJOFM Cluj, la numărul de telefon 0771.363.815 și să solicite înregistrarea în baza de date.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut