„U” Olimpia Cluj, patru din patru

Campioana României are maxim de puncte după patru meciuri disputate în actuala ediție a Ligii 1, iar miercuri întâlnește, pe teren propriu, la Baza Sportivă „Clujana”, Vasas Femina Odorhei.

 

Etapa a 4-a din cadrul Ligii 1 de fotbal feminin a programat derby-ul dintre Fortuna Becicherecu Mic și „U” Olimpia Cluj-Napoca, care a adus față în față două echipe cu maxim de puncte după trei jocuri și cu un start lansat de campionat.

Dacă pe hârtie partida se anunța echilibrată, lucrurile au stat diferit pe teren, iar campioana României a obținut o victorie categorică, meritată și indiscutabilă, impunându-se cu 4-0, prin golurile marcate în minutele 29, 66, 84 și 88  de Antonia Bratu, Mihaela Ciolacu, Carolina Țabur și Oana Negrea.

Același scor, respectiv aceeași diferență s-a consemnat în partidele Vasas Femina Odorhei – Selena Constanța (4-0) și Heniu Prundu Bârgăului – Piroș Security Arad (5-1).

Printre marcatoarele meciului de la Prundu Bârgăului s-a aflat și Andreea Corduneanu, jucătoare care aparține de „U” Olimpia Cluj și care a fost împrumutată. Andreea a reușit o dublă în acest meci. În cel mai echilibrat meci al rundei, Universitatea Alexandria a fost învinsă, pe teren propriu, de Carmen București, scor 1-2. În clasament, „U” Olimpia Cluj-Napoca și Vasas Femina Odorhei împart primul loc, ambele având maxim de puncte, 12. Le urmează Heniu Prundu Bârgăului, Fortuna Becicherecu Mic și Carmen București, toate cu câte 9 puncte.

La polul opus, pe ultimele două locuri ale clasamentului se află Selena Constanța și Asociația Fair Play București, fără nici un punct. Meciurile etapei a 5-a au loc miercuri, 7 octombrie, iar capul de afiș este duelul dintre „U” Olimpia Cluj-Napoca și Vasas Femina Odorhei, care va avea loc pe terenul de la Baza Sportivă „Clujana”. Să mai scriem că „U” Olimpia Cluj și Best Junior Cluj au demarat un proiect comun pentru dezvoltarea fotbalului feminin clujean.

Proiectul se adresează fetelor din școlile clujene, care doresc să practice fotbalul feminin pe diferite paliere valorice și să participe în competiții organizate de Federația Română de Fotbal, specifice fiecărei categorii de vârstă.

Cristian FOCȘANU

 

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut