„U” Olimpia Cluj a rămas singura echipă neînvinsă în Liga 1

Formația antrenată de Iulian Szekely a câștigat, miercuri, derby-ul cu Vasas Femina Odorhei și are maxim de puncte după cinci jocuri.

 

Liga 1 de fotbal feminin a programat, miercuri, 7 octombrie, partidele din cadrul etapei a 5-a, în care campioana naționala en titre, „U” Olimpia Cluj-Napoca, a primit vizita celor de la Vasas Femina Odorhei, în ceea ce s-a constituit derby—ul rundei, întrucât a opus formațiile aflate pe primele două locuri, cu maxim de puncte. Partida nu s-a jucat pe terenul de la Baza Sportivă ”Clujana”, afectat de ploile căzute în ultima vreme, ci pe sinteticul de la Iclod.

După ce s-a impus fără emoții etapa trecută, într-un alt meci care pe hârtie cel puțin se anunța mai echilibrat, 4-0 cu Fortuna Becicherecu Mic în deplasare, formația antrenată de Iulian Szekely și-a valorificat avantajul terenului propriu și s-a impus cu 3-1, prin golurile marcate de Mihaela Ciolacu, Mara Bâtea ș Carmen Marcu. „U” Olimpia Cluj-Napoca a evoluat în acest meci în formula: Câmpean – Stamate, Bratu, Ficzay, Negrea – Botojel – Ciolacu, Mirea – Țabur, Bâtea – Borodi.

În urma acestui rezultat, „U” Olimpia Cluj a rămas singura echipă neînvinsă în actualul sezon și cu maxim de puncte după cinci meciuri, golaveraj 23-2. Etapa viitoare va avea loc pe 11 octombrie, iar campioana României întâlnește, în deplasare, Banat Girls.

Cristian FOCȘANU

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut