U Cluj vrea toate punctele în meciul de la Slobozia

Universitatea Cluj revine în lupta pentru promovarea în Liga I, și va juca duminică un meci extrem de important pe terenul Unirii Slobozia. Preparatorul fizic al alb-negrilor, Robert Panduru, și căpitanul echipei, Romario Pires, au prefațat disputa de duminică, arătând că echipa merge la Slobozia să cucerească toate punctele puse în joc. ”Noi sperăm în continuare la locul 1”, a declarat Panduru la conferința de presă de vineri, arătând că U nu are niciun fel de probleme de lot. La rândul său, căpitanul Romario Pires a declarat că promovarea în primă ligă depinde doar de echipa sa, și că ia serios în calcul să dobândească cetățenia română pe viitor.

”Venim după un joc de la Ploiești pe care ne-am fi dorit să-l câștigăm. A fost un meci bun care ar trebui să dea de gândit la multă lume ce înseamnă U Cluj și Petrolul Ploiești, două echipe importante care merită să fie în Liga I.

Duminică vom întâlni un adversar puternic care, după părerea mea, își merită locul din play-off. Slobozia are un antrenor foarte bun, cu jucători destul de interesanți. Cred că vom avea un joc destul de greu. Să nu uităm că au pierdut pe teren propriu, dacă nu mă înșel, doar cu Petrolul și cu Hermannstadt, deci este o echipă foarte puternică, dar mergem să câștigăm, să luăm toate cele trei puncte și să ne continuăm parcursul spre liga I.

Din fericire, nu avem probleme de lot. Am avut niște probleme cu doi jucători care au fost răciți, dar acum suntem toți bine. Sper ca după această pauză să avem toți același ritm ca înainte și să jucăm la fel de bine ca până acum. Nu mă interesează nici cine va câștiga în meciul dintre Steaua și Petrolul, știți cum e, dacă te uiți prea mult în curtea vecinului, nu mai știi ce e în curtea ta. Noi sperăm în continuare la locul 1.

Nu ne mai permitem niciun pas greșit în lupta pentru primele două locuri, trebuie să ținem pasul cu echipele din fața noastră. Eu am spus mereu că nu ne prea interesează ce fac ceilalți, că e mai important ce facem noi, iar eu cred, și am convingerea, că jucătorii aceștia minunați pe care îi avem în vestiar, la finalul lunii mai, să facă fericit un oraș întreg”, a declarat Robert Panduru.

Romario Pires: ”Locul lui U Cluj este în prima ligă”

„Cred că fiecare joc și fiecare echipă are un obiectiv, jucătorii au un obiectiv, dacă nu au obiectiv de promovare sau baraj, sunt sigur că jucătorii care sunt acolo vor un loc mai bun și o echipă mai bună poate. Fiecare meci are un grad de importanță. Nu cred că există un meci mai greu sau mai ușor, trebuie tratate toate meciurile la fel, trebuie tratate toate 100%. Cred că meciul greu ni-l putem face doar noi. Dacă suntem sută la sută concentrați putem scoate orice rezultat.

Promovarea în prima ligă depinde doar de noi,, avem încredere în ceea ce avem în vestiar, dacă batem toate meciurile până la sfârșit nu o să mai depindem de nimeni. Nu trebuie să ne gândim la ce fac alții, ce e la noi în curte e mai important.

Am venit la o echipă mare, U Cluj, eu de asta am venit aici, altfel nu cred că veneam și nu acceptam acest challenge să vin în Liga a 2-a, dacă nu eram într-o asemenea echipă. Se dorește promovarea de foarte mult timp, toată lumea știe că locul lui U Cluj este în prima ligă”, a declarat și căpitanul Universității Cluj, Romario Pires.

Acesta a mai declarat că se gândește foarte mult să obțină cetățenia română: „Cred că o să fac treaba asta pentru că aici m-am stabilit și cred că e nevoie. Va fi important și pentru familia mea”.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut