U Cluj, victorie extrem de clară, în Antalya, împotriva maghiarilor de la Debrecen

Fotbaliștii Universității Cluj au învins categoric, marți, scor 4-0 (3-0), echipa Debrecen, ocupanta locului 7 în prima ligă a Ungariei, în cea de a doua partidă de verificare disputată în stagiul de pregătire din Antalya, Turcia.

Ioan Ovidiu Sabău a început partida cu următorul 11: Iliev – Vlădoiu, Miron, Ispas, Ilie, Briceag – Remacle, Bic, Fulop – Thiam, Stoica.

Prima repriză a dominată copios de clujeni, care au reușit să înscrie de trei ori, prin Fulop, Miron și Thiam.

După pauză, Sabău a schimbat întreaga garnitură, și a trimis în teren următoarea echipă: Gorcea – Oancea, Pițian, Nowak, Horșia – Haită, R. Pires, Simion, Chipciu – Bălan, Abdallah (fotbalist israelian, aflat în probe la U Cluj).

Partida a fost mai echilibrată în partea a doua, dar cei care au marcat au fost tot clujenii, prin Haită, cu patru minute înainte de fluierul final

Albert Hofman, Dragoș Tescan și Ioan Filip nu au făcut parte din lotul lui U Cluj pentru acest amical, aceștia resimțind anumite probleme de ordin medica.

Ultimul amical al ”șepcilor roșii” în Turcia va avea loc vineri, 13 ianuarie, de la ora 16,00, împotriva echipei clasată pe locul 8 în Challenge League din Austria, FC Schaffhausen, urmând ca peste o săptămână, pe 20 ianuarie, fotbaliștii antrenați de Ioan Ovidiu Sabău să susțină, pe Cluj Arena, prima partidă oficială a anului, împotriva celor de la FC Voluntari, în Superliga României.

Sandu Mureșan

Foto: U Cluj

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut