”U” Cluj – Steaua București, meciul inaugural al noului stadion de rugby

Meciul dintre Universitatea Cluj şi CSA Steaua Bucureşti, din ultima etapă a sezonului regulat al SuperLigii CEC Bank de rugby, va avea loc pe arena centrală din Complexul Sportiv Ghencea, ocazie cu care va fi inaugurat noul stadion şi pentru rugby.


Colegiul Director al Federaţiei Române de Rugby a aprobat solicitarea cluburilor de a disputa în avans această partidă, precum şi mutarea locului de desfăşurare, după ce meciul trebuia să aibă loc la Cluj, pe terenul din parcul ”Iuliu Haţieganu”. Astfel, partida va avea loc la Bucureşti, pe noul Stadion Steaua, vineri 24 septembrie, de la ora 12, şi va fi transmisă în direct pe TVR Cluj.
În etapa a X-a vor mai avea loc, pe 26 septembrie, partidele SCM Timişoara – CS Dinamo (ora 12, TVR 1) şi CSM Ştiinţa Baia Mare – ACS Tomitanii Constanţa.
În acest moment, CSA Steaua este liderul clasamentului SuperLigii, în timp ce U Cluj se află pe locul 5. Primele două clasate la finalul sezonului regulat se califică direct în semifinale, iar ocupantele locurilor 3 şi 4 vor disputa baraje de calificare în semifinale, locul 3 cu locul 6 şi locul 4 cu locul 5, partidele disputându-se pe terenul echipei mai bine clasate.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut