”U” Cluj, spulberată de Steaua București în Liga Zimbrilor

Steaua București a câștigat la scor, 37-23, partida disputată, la Chiajna, împotriva celor la ”U” Cluj, în cadrul etapei a 19-a din Liga Zimbrilor.

În prima repriză a meciului, elevii lui Marius Stavrositu au ținut cât de cât piept handbaliștilor de la Steaua. A fost 2-2 în minutul doi, însă în minutul următor Brănianu de la clujeni a primit cartonașul roșu, iar de aici gazdele s-au desprins, încet dar sigur pe tabelă. Așa se face că în min.16 gazdele conduceau deja cu 11-7, avantajul crescând la 7 goluri în min.24, 16-9. Scorul pauzei: 18-12 în favoarea ocupantei locului 3 în Liga Zimbrilor.

În a doua repriză, diferența dintre cele două echipe s-a mărit constant, ajungând la 10 goluri la jumătatea actului secund, scor 26-16. Cei de la ”U” au cedat apoi de tot, scorul căpătând proporții, scorul final consemnând o diferență de 14 goluri pe tabela de marcaj.

Principalii marcatori: Hantaru 9 goluri, Constantina și Olaru câte 4, pentru gazde, respectiv Dobra 7 goluri, Fodorean, Ramba și Ghivil, toți cu câte 3 reușite.

În urma acestui rezultat, ”U” Cluj rămâne cu doar două victorii în campionat, trecându-și în cont cea de-a 17-a înfrângere, ”consolidându-și” astfel penultima poziție în clasament.

Sandu Mureșan

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut