U Cluj s-a calificat, fără emoții, în grupele Cupei României!

U Cluj s-a calificat, joi, în grupele Cupei României, după ce a învins în deplasare Concordia Chiajna cu scorul de 2-0, prin reușitele lui Mamadou Thiam și Lorand Fulop.

Echipele de start:

Concordia: Chudy – R. Simion, Palmeș (cpt.), Stănică, Bușu, Codrea, Pațurcă, Ad. Voicu, Ndiaye, Llullaku, Rusescu

”U” Cluj: Iliev – Șt. Vlădoiu, Fl. Ilie, Nowak, Chipciu (cpt.), Gab. Simion, Remacle, Bic, Hofman, Thiam, L. Fulop

Echipa lui Neagoe domină începutul de meci, dar gazdele au prima ocazie prin Rusescu, în min.12, care trimite cu capul, dar Iliev respinge de lângă bară. GOOOOL U Cluj, min.18: Hofman șutează în bară, mingea revine în careu la senegalezul Mamadou Thiam, care înscrie spectaculos sub transversală la debutul pentru ”șepcile roșii”! 0-1! Min.27 șut puternic pe lângă poartă din interiorul careului trimis de Llullaku. O nouă ocazie mare de gol irosită de gazde, în min.38, prin Rusescu, care trimite puternic cu capul, dar Iliev reține cu siguranță! Gazdele se mențin în atac și Llullaku șutează pe lângă poartă, în min.42. Vlădoiu șutează violent din afara careului, dar portarul gazdelor respinge, min.44.

Prima schimbare la U Cluj, după pauză: Ispas în locul lui Ilie. Ocazie pentru Concordia, în min 51: Ndiaye deviază pentru Rusescu, dar șutul acestuia este blocat în ultimul moment. Eugen Neagoe mai face două modificări în echipă, în min.56: ies Thiam și Chipciu, înlocuiți de Ely Fernandes și Briceag. GOOOOOL U Cluj, în min.59: Lorand Fulop trimite în poartă după o lovitură plasată cu capul, în urma unei centrări venite de pe partea dreapta de la Vlădoiu! 0-2! O nouă schimbare la U Cluj: iese Vlădoiu, intră Filip, în min.61. Este introdus în teren și Haită, în locul lui Hofman, în min.76. Nu e mai întâmplă nimic notabil până la sfârșitul partidei, iar U Cluj obține a treia victorie consecutivă, fără gol primit, în mandatul lui Eugen Neagoe.

Tragerea la sorți a grupelor Cupei României va avea loc vineri. Următorul meci al Universității va avea loc în deplasare, luni, împotriva celor de la FC Botoșani, în Superligă.

Sandu Mureșan

Foto: U Cluj

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut