U Cluj-Rapid | Ioan Ovidiu Sabău: ”Am avut penalty clar, nu știu de ce arbitrul n-a consultat VAR!”

Antrenorul Universității s-a declarat nedumerit de faza din minutul 67 al partidei, când fundașul giuleștenilor Onea l-a doborât în careu pe Oancea, dar ”centralul” a lăsat jocul să continue. Cei din camera VAR se pare că au considerat și ei că n-a fost fault asupra mijlocașului clujean, și n-au intervenit în desfășurarea partidei. Altfel, Sabău s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale, în ciuda stării gazonului de pe Cluj Arena.

„Am făcut un meci destul de bun, am avut atitudine bună, am controlat în totalitate jocul pe un teren destul de greu. Jucătorii și-au dorit foarte mult să câștige, dar ne-au lipsit concentrarea și ultima pasă la unele faze, nu am ales cele mai bune soluții în zona careului.

Îmi pare rău, am înțeles că am avut și un penalty clar, nu știu de ce arbitrul nu a dorit să consulte VAR-ul.

Îmi felicit jucătorii, au muncit foarte mult. Când dai totul poți progresa, mergem înainte cu încredere că ne putem salva de la retrogradare

Sunt optimist, jucătorii sunt foarte serioși, preocupați, se antrenează foarte bine. Am arătat că putem juca de la egal la egal cu Voluntari, astăzi chiar am dominat adversarul în unele momente. Trebuie să avem mai multă încredere și sigur vor veni până la urmă victoriile.

Mergem înainte, vedem cum va fi la următoarele meciuri. Ne pregătim bine, cu aceeași seriozitate, implicare. Arătăm bine, avem preocuparea de a juca fotbal, e ok”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul partidei de pe Cluj Arena.

Sandu Mureșan

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut