”U” Cluj, o nouă înfrângere în play-offul Ligii Naționale de baschet feminin

Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca a găzduit, marți, cea de-a doua confruntare dintre Universitatea Cluj și CSM Alexandria, în cel de-al doilea meci al seriei din play-offul Ligii Naționale de baschet feminin pentru locurile 5-8.

După ce în prima rundă, disputată săptămâna trecută în deplasare, ”U” a fost învinsă cu 65-47, un meci în care echipa clujeană a jucat fără Taneka Rubin și Alexandra Uiuiu, ambele accidentate, toată lumea aștepta revanșa contra echipei din Alexandria.

”După ghinionul de la Alexandria vom da totul pentru victorie. Avem nevoie să câștigăm partida spre a duce seria în meci decisiv și apoi să mergem din nou la Alexandria, cu încredere, pentru a treia confruntare”, declara înaintea partidei antrenorul lui ”U”, Ioannis Koukos.

Din păcate, lucrurile n-au stat deloc așa cum și-ar fi dorit baschetbalistele clujene, echipa din Alexandria reușind să câștige și a doua partidă a confruntării, scor 51-63.

Baschetbalistele din Cluj au intrat timorate în meci, au comis multe greșeli în apărare și au ratat foarte multe aruncări, astfel primele două sferturi au fost adjudecate de adversarele din Alexandria, 9-19 și, respectiv, 11-21, tabela arătând 20-40 la finalul celor douăzeci de minute de joc.

După pauză, jucătoarele Universității au evoluat mai bune, și au câștigat sfertul III cu 13-9. Pe fondul relaxării baschetbalistelor din Alexandria, ”U” a câștigat și ultimele zece minute ale partidei, cu 18-15, nereușind însă să surmonteze handicapul mare înregistrat înainte de pauză.

Cele mai bune marcatoare ale partidei au fost: Clarke Nicholas, cu 18 puncte, și Alexandra Uiuiu, cu 16 puncte, de la ”U” Cluj, respectiv, Mihaela Burcică și Lara Ackerman, ambele cu câte 17 puncte reușite.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut