U Cluj , meci crucial cu Hermannstadt. Lincar: ”Vrem să trecem pe locul doi!”

Universitatea Cluj joacă marți, de la ora 19.00 la Mediaș, cu FC Hermannstadt, într-o partidă care ar putea duce echipa clujeană pe locul doi în play-offul Ligii a II-a, adică pe un loc direct promovabil în prima ligă. Antrenorul Erik Lincar și portarul Andrei Gorcea au prefațat dificila întâlnire cu sibienii, într-o conferință de presă susținută luni, la Cluj Arena.

„Este o echipă care a reușit în cele trei jocuri din play-off să obțină două victorii și un egal, o echipă puternică cu un lot foarte bun. Nu ne preocupă problemele lor financiare. Pot fi și zvonuri sau articole de presă prin care să încerce să își adoarmă adversarii. Noi trebuie să fim concentrați, pentru că în general promovările și victoriile ți le câștigi cu multă ambiție pe teren și nu în altă parte. De aceea, doresc ca jucătorii mei să fie foarte, foarte concentrați. Nu mai are nimic în comun jocul de mâine cu cel care a fost acum câteva săptămâni.

Zic eu că cei de la Hermannstadt nu neapărat vor avea un joc ofensiv, să ne atace. Cred că ei se mulțumesc și cu un meci egal. Trebuie să fim mult mai atenți pe momentele în care vom pierde mingea, să nu fim surprinși, așa cum s-a întâmplat la o fază din jocul cu Steaua, când a fost o superioritate în a doua repriză de 5 contra 3 destul de periculoasă. Ne dorim să facem un joc bun, să câștigăm și să trecem pe locul 2”, a declarat Erik Lincar.

„Va fi un meci dificil. Întâlnim o echipă care joacă un fotbal frumos, dar dacă vom intra la fel de concentrați și conectați la ceea ce avem de făcut ca și în meciul cu Steaua, nu cred că nu vom reuși să ne întoarcem cu toate cele trei puncte de la Mediaș”, a spus și portarul Universității, Andrei Gorcea.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut