U Cluj învinsă de germanii de la Nurnberg, în cantonamentul din Antalya

Universitatea Cluj a pierdut, joi, al treilea amical disputat în cadrul stagiului de pregătire din Turcia, susținut împotriva echipei germane din Zweite Bundesliga, FC Nurnberg. Partida, una neprogramată inițial, s-a desfășurat pe durata a două reprize de câte 30 de minute, și s-a încheiat cu victoria germanilor, cu scorul de 2-1, după ce fotbaliștii antrenați de Ioan Ovidiu Sabău au intrat în avantaj la cabine, după reușita lui Adrian Bălan

U Cluj în prima repriză: Gorcea – Oancea, Nowak, Fl. Ilie, Horșia, Pires, Simion, Haită, Fulop, Bălan Hleihil (probe).

U Cluj în repriza secundă Păun, Oancea, Nowak, Ilie, Tescan, Pires, Simion, Bălan, Hleihil.

Pe parcurs au mai intrat Zè Gomes, Trif și Filip.

În celelalte două partide de verificare susținute în Antalya, ”șepcile roșii” au fost învinse cu 3-1 de FC Zurich, campioana Elveției, și au câștigat la scor, 4-0, în fața maghiarilor de la Debrecen, locul 7 în prima ligă.

Ultimul meci amical este programat pe 13 ianuarie, de la 16:00 ora României, contra echipei elveţiene Schaffhausen, locul 8 în liga a doua, lotul urmând să revină la Cluj pe 14 ianuarie.

În primul meci oficial din acest an, Universitatea va primi vizita echipei FC Voluntari, în data de 20 ianuarie, de la ora 17:00, partidă din cadrul etapei a 22-a din Superligă.

Sandu Mureșan

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut