U Cluj încheie sezonul în genunchi. Perspective sumbre pentru barajul cu Dinamo

Părăsită de galerie, U Cluj a încheiat meciurile din play-off cu o înfrângere pe terenul Concordiei Chiajna, în urma unei partide în care jucătorii lui Lincar au fost, din nou, de nerecunoscut. Pentru ultimul meci dinaintea barajului cu Dinamo București, Lincar a trimis în teren o formației complet schimbată față de precedenta partidă cu Hermannstadt, dând credit portarului Păun, dar și jucătorilor Alarcon, Gugu, Dobrescu, Remacle și Ribeiro, mai puțin folosiți în acest sezon..

Concordia a început meciul în atac, iar în min.3, când Palmeș a șutat dintr-o bucată, dar mingea a trecut peste poarta lui Păun. Gazdele reușesc deschiderea scorului încă din min.11, prin Adrian Voicu, care a trimis în poartă sub bara transversală, fără nicio șansă pentru Păun. Clujul n-are reacție, iar Concordia trece din nou pe lângă gol, în min.15, dar Matiș, din poziție bună, nu prinde cadrul porții. Elevii lui Lincar pun în pericol poarta gazdelor în min. 23, dar Hofman trimite peste poarta lui Aldescu. În min.29, U are cea mai mare șansă de gol a sa, dar lovitura de cap a lui V.Alexandru trece milimetric pe lângă bara porții Concordiei.

La pauză, Erik Lincar face prima modificare, Ely Fernandes intră în joc, luându-i locul lui Haită. Gazdele fac pasul înapoi, mulțumite cu rezultatul de pe tabelă, iar U Cluj se vede mai mult în apropierea careului acestora, dar fără vreo acțiune realmente periculoasă. Încă o modificare făcute de Lincar, în min.56: intră Pârvulescu, și iese Alarcon, și alte două în min.63: sunt scoși Sergio Ribeiro și Aali Alexandru, și intră Tescan și Boiciuc. Ocazie uriașă de egalare pentru clujeni, în min.65, dar Tescan nu-l poate învinge pe excelentul Aldescu. Concordia are șansa desprinderii pe tabelă, în min.70, dar Păun respinge spectaculos în corner șutul trimis de Popescu. Încă o modificare la U, în min.72: e introdus Matei Moraru în locul lui Albert Hofman.

Nimic de semnalat până la sfârșitul partidei. Concordia termină pe locul 5 și merge la barajul de promovare, cu cei de la Chindia Târgoviște, în timp ce U Cluj mai are șansa promovării în prima ligă în barajul cu Dinamo București.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut