U Cluj , galop de ”Sănătate” în primul amical al verii

Universitatea Cluj a câștigat, scor 9-2, prima partidă amicală a acestei veri, disputată miercuri dimineață pe Cluj Arena, împotriva celor de la Sănătatea Cluj.

Erik Lincar a început partida cu: Gorcea – Romeo, Ispas, Pițian, Briceag – Tescan, Pires, Bic, Bălan – Moraru, Haită

Scorul a fost deschis rapid, în min.3, de către ”verzi”, după o greșeală a lui Ispas. Matei Moraru reușește golul egalizator în min.10, după o eroare a unuia dintre fundașii celor de la Sănătatea. Pires face 2-1, în min.27. Căpitanul Universității a trimis în poartă după o pasă venită de la Haită, dar repriza se încheie la egalitate, 2-2, după un șut senzațional trimis sub transversală de vârful celor de la Sănătatea.

În repriza a doua, Lincar a trimis în teren următoarea echipă: Păun – Pîrvulescu, Ilie, Neacșu, Baravykas – Remacle (Haită), Filip – Meșter, Hofman, Ely – Bălan (Fălcușan)

Hoffman șutează spectaculos din colțul careului de 16 m, sub transversală, și se face 3-2. În min.57, fostul rapidist Bălan înscrie primul gol pentru Universitatea, după o pasă venită de la Hoffman. În min.60, Ely Fernandes duce scorul la 6-2,  și la 7-2 în min.64., după o reluare din interiorul careului. Scorul capătă proporții în min. 65, după reușita lui Hofman.  Până la final atacantul clujenilor reușește hatrick-ul, iar tabela, 9-2, este închisă de Haită, în min.90, cu un șut din marginea careului mare.

Erik Lincar: ”Ni-l dorim pe Chipciu la U Cluj”

„Nu e un joc pe care să îl luăm ca și etalon, până la urmă ne interesa mult factorul fizic, jucătorii s-au implicat, iar important e că nu prea am avut accidentări, cu o singură excepție a lui Ramacle în repriza a doua. În rest, ne pregătim și așteptăm cu nerăbdare cantonamentul, unde vom avea patru jocuri amicale și va trebui să pregătim sezonul de Liga 1.

Cred că vor mai fi trei transferuri până la plecarea în cantonament, dacă nu pe parcurs sigur vor mai veni jucători.

De anul trecut am tot spus că jocurile amicale pentru mine nu reprezintă un etalon a ceea ce o să urmeze în cele oficiale, e altă atmosferă, altă concentrare, jucătorii tratează mult mai serios jocurile respective și atunci e important să ne pregătim.

Niciodată nu am negat că ni-l dorim pe Alex Chipciu la U Cluj, e un jucător de valoare, sunt sigur că ar putea ajuta foarte mult echipa, iar în rest pot să spun că dacă ar veni ar fi foarte determinat, foarte ambițios, nu a avut un sezon prea bun la CFR și sunt sigur că s-ar adapta aici.

El chiar a renunțat la o sumă importantă de bani, sunt alte situații între jucător și CFR”, a declarat Erik Lincar la finalul partidei.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut