U Cluj are doar varianta victoriei în meciul cu Chiajna

Universitatea Cluj joacă luni împotriva celor de la Concordia Chiajna, în etapa a V-a, ultima a turului din play-off. Alb-negrii sunt pe locul trei, la un singur punct distanță de locul doi, cel care duce la promovarea directă  în Liga I. După remiza din etapa trecută cu Hermannstadt, clujenii sunt obligați să câștige partida de luni cu Concordia, echipă căreia i-a administrat un sec 4-0 în ultima etapă a sezonului regular.

Preparatorul fizic al lui U, Robert Panduru, și jucătorul Florian Haită au prefața vineri partida de luni, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Cluj Arena.

”Venim după un meci greu  în care am suferit mult, dar cred că am avut ce să învățăm. Cred că suntem mult mai puternici și sper că acel meci ne-a dat puțin de gândit, că trebuie să muncim mai mult, să fim mult mai modești. Întâlnim luni o echipă puternică, care n-are nimic de pierdut. În general, toate echipele care vin pe Cluj Arena, vin motivate foarte bine.

În general, meciurile din sezonul regular nu seamănă deloc cu cele din play-off. Aici, există o presiune, presiunea rezultatului. Dacă în sezonul regular îți permiteai, între ghilimele, să pierzi, acum nu mai sunt permiși pași greșiți. Cred că va fi cu totul și cu totul alt meci, dar noi avem încredere că putem duce la bun sfârșit ceea ce am început anul trecut.

Ne bucurăm că au fost și la Mediaș foarte mulți suporteri, și ne dorim ca la meciul cu Concordia să avem același public minunat de la meciul cu CSA Steaua, care a fost cel de-al 12-lea jucător al nostru.

Sunt convins că vom face un joc bun, și nu numai în meciul cu Concordia. Am încredere totală că, alături de acești jucători minunați, vom duce echipa în Liga I”, a declarat Robert Panduru.

”Am făcut analiza meciului de la Mediaș, am văzut ce n-a mers, am obținut un rezultat de egalitate până la urmă chiar dacă n-am făcut cel mai bun joc. O să mai jucăm cu ei acasă, și, cu siguranță, va fi alt meci.

Meciul cu Concordia va fi cu totul diferit față de cel din luna februarie, au schimbat și antrenorul, o să vină să joace, dar sperăm să facem un meci bun și să câștigăm.

Ne așteaptă trei meciuri acasă, încercăm să le luăm pe rând, să scoatem cât mai mult din fiecare din ele. Noi ne dorim să câștigăm fiecare meci, oricum, acum avem și suporterii în spatele nostru care ne conduc mereu spre victorie.

Nu putem vorbi de o presiune pe umerii noștri, pentru asta ne-am apucat până la urmă de fotbal. Astea-s cele mai frumoase meciuri, cu 8-10 mii de suporteri în tribune. Este o anumită presiune, desigur, dar nu atât de mare încât să nu mai putem juca bine”, a spus și atacantul Universității, Florian Haită.

Partida dintre U Cluj și Concordia Chiajna se va disputa luni, pe Cluj Arena, cu începere de la ora 17.30.

În celelalte două jocuri din play-off, care vor avea loc duminică, se vor întâlni: Petrolul Ploiești  cu Unirea Slobozia, de la ora 12.30, și Steaua București cu Hermannstadt, de la ora 17.30.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut