U-BT, concentrată doar pe campionat. Silvășan: ”Nu vrem să facem pași greșiți”

Eliminată din EuroCup, U-BT Cluj se concentrează acum doar pe meciurile din Liga Națională. Sâmbătă, sportivii antrenați de Mihai Silvășan vor juca împotriva celor de la CSM Athletic Constanța, într-o partidă programată la BT Arena.

Aflați pe locul doi în clasament, clujenii au 13 victorii și 2 înfrângeri în grupa 1-10, luptându-se pentru poziția de lider cu CSM CSU Oradea. Alb-negrii vin după un meci consistent făcut împotriva lui Dinamo, în care defensiva a funcționat ca la carte. Drept urmare, U-BT pornește cu prima șansă în fața celor de la Constanța, care ocupă locul 10 în clasament.

”Echipa este ok, mai ales că în curând vom fi în formulă completă. Și-a revenit Patrick Richard după răceala care l-a ținut acasă la meciul cu Ulm. Pe de altă parte, va lipsi Karel Guzman, din cauza suspendării. În rest, toată lumea e aptă și pregătită pentru un nou meci în Liga Națională. Nu vrem să facem pași greșiți, ne dorim să câștigăm pentru ca în ultimul meci din sezonul regulat să ne luptăm să obținem primul loc”, a spus antrenorulMihai Silvășan, înaintea partidei cu echipa de la malul mării.

În tur, U-Banca Transilvania a câștigat la Constanța, scor 98-92. Partida de sâmbătă va începe la ora 18.00.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut