U-BT Cluj, victorie clară în Liga Națională de Baschet

U-Banca Transilvania și-a consolidat poziția de lider în Liga Națională de Baschet Masculin, câștigând de o manieră categorică, scor 94-61, partida disputată sâmbătă seara la Miercurea Ciuc.

Emanuel Cățe a fost cel mai bun jucător al campioanei României, cu 30 de puncte reușite. În topul marcatorilor s-au mai aflat Jalen Jones, 16 puncte, și Leonardo Meindl, 14 puncte.

”A fost un meci în care mă bucură mentalitatea corectă pe care am avut-o. Am jucat cu intensitatea potrivită și nu am întâmpinat probleme mari de efectiv. Sper să fie în regulă Karel, a primit o lovitură, dar nu pare nimic grav, iar la ora meciului cu Veneția va fi apt. Am reușit să jucăm cu toată lumea, am făcut o treabă bună. Am jucat un baschet bun și îi felicit pe toți jucătorii. Gordic nu a evoluat în acest meci din cauza faptului că a plecat la Belgrad pentru viză. Era programat să o obțină și oricum un stranier trebuia să rămână în afara lotului, deci nu are vreo problemă medicală”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj, la finalul partidei.

Nominalizare la Gala Sportului

Ministerul Sportului va organiza Gala Sportivul Anului, un eveniment la care vor fi celebrate principalele rezultate sportive din 2022 și se vor acorda premii.

Gala se va desfășura pe data de 26 ianuarie la Opera Națională din București. Se vor acorda 14 premii, la diferite categorii sportive, U-Banca Transilvania fiind nominalizată la categoria sporturi de echipă, alături de au mai fost nominalizate CFR Cluj, la fotbal, și secția de handbal a clubului Dinamo București.

Sandu Mureșan

Foto: Horvath Tamas – htphotography.ro/

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut