U BT Cluj, un nou pas spre titlu în Liga Națională de Baschet

U-Banca Transilvania a terminat victorioasă seria cu BC CSU Sibiu, câștigând și pe terenul acesteia, obținând calificarea în semifinalele campionatului. În primul partidă, desfășurată în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, echipa antrenată de Mihai Silvășan s-a impus cu 89-79, iar în cea de la Sibiu, cu 86-81.

Mihai Silvășan, antrenorul U-Banca Transilvania: ”A fost un meci foarte greu, știam că așa va fi. Nu este ușor de câștigat la Sibiu când e plină sala. Am început mai bine partida, dar în sfertul al doilea ne-am pierdut concentrarea și nu am mai executat fază de fază ceea ce trebuia să executăm. La fel s-a întâmplat și în sfertul trei, au avut și un avans de 12 puncte, dar am arătat că suntem o echipă care nu cedează. Am avut o apărare precisă și agresivă, am revenit în meci. Ne bucurăm că am învins și că mergem mai departe.”

În semifinale, U-Banca Transilvania va juca împotriva învingătoarei din seria FC Argeș Pitești -SCM U Craiova, partida decisivă urmând a se desfășura luni, 09 mai.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut