U BT-Cluj țintește victoria cu liderul grupei din Eurocup, JL Bourg

U-BT Cluj, campioana României, joacă, miercuri, primul meci al anului în 7Days EuroCup, împotriva francezilor de la JL Bourg. Partida reprezintă, de fapt, startul în returul meciurilor din grupă, acolo unde echipa din Cluj ocupă locul 9, cu 3 victorii și 6 înfrângeri.

JL Bourg este una dintre revelațiile actualului sezon al EuroCup, și împarte primul loc din grupă cu Joventut Badalona, având șase victorii și trei înfrângeri.

U-Banca Transilvania are moralul ridicat, prin cele patru victorii la rând din Liga Națională. În partida tur, JL Bourg s-a impus cu 88-85.

”Ne dorim foarte mult să câștigăm din nou în 7Days EuroCup, mai ales după ultimul meci, cel cu Ulm, în care toți am simțit că victoria a fost în mâna noastră. Chiar dacă nu traversează cea mai fericită perioadă a lor, au patru înfrângeri la rând în toate competițiile, sunt o echipă puternică. Sunt sigur că vor să întrerupă seria eșecurilor pe care o au. Suntem pregătiți, deși ne confruntăm cu anumite probleme de efectiv. Karel Guzman are o problemă medicală, nu știu în ce măsură va evolua mâine. Sperăm să punem în teren echipa câștigătoare și să oferim publicului un motiv de bucurie”, a declarat, Mihai Silvășan, marți, la conferința de presă de dinaintea partidei.

Confruntarea dintre U-BT Cluj și Bourg se va desfășura la BT Arena, cu începere de la ora 19:30.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut