U-BT Cluj, obligată să câștige la Brescia

U-Banca Transilvania Cluj joacă, miercuri, la Brescia, împotriva celor de la Pallacanestro, într-un meci din Grupa A din EuroCup. Campioana României, cu patru victorii și 9 înfrângeri în actualul sezon al competiției, se află pe penultimul loc în clasament, și are nevoie obligatorie de un succes în Italia pentru a rămâne cu șanse în tentativa de calificare în faza următoare a competiției. În partid tur, echipa din Brescia a câștigat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, scor 91-86.

Pallacanestro Brescia, locul 7 în clasament, cu șase victorii și șapte înfrângeri, vine după un succes extraordinar cu liderul grupei, JL Bourg, scor 74-66

Cel mai eficient jucător al gazdelor este Della Valle, aceste având medii de 15.3 puncte, 4.5 pase decisive și 1.4 recuperări pe meci.  Acesta este urmat îndeaproape de către americanul Troy Caupain, autor a 14.5 puncte, 4.0 assist-uri și 3.5 recuperări pe meci.

Înaintea partidei din Italia, jucătorii antrenați de Mihai Silvășan și-au continuat parcursul excelent din campionatul României, câștigând, la București, în fața celor de la Dinamo, în primul meci din faza TOP 10 a Ligii Naționale de baschet Masculin.

”Un meci în care ne dorim să ne luptăm în primul rând. Este un meci care ne poate ține în viață în această competiție și ne poate da speranțe pentru calificarea mai departe. Suntem pregătiți să jucăm un baschet de calitate. Întâlnim o echipă fizică, extrem de atletică, dar avem și noi armele noastre. Vrem să facem un meci bun și chiar să câștigăm”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-Banca Transilvania, înaintea partidei din Italia.

Știm în ce situație ne aflăm și înțelegem importanța uriașă a meciului. Noi vom lua totul posesie cu posesie și ne concentrăm acum în totalitate pe jocul cu Brescia. Mai avem cinci meciuri, există șanse, și luăm totul pe rând”, a spus și căpitanul clujenilor, Patrick Richard.

Partida dintre Pallacanestro Brescia și U-BT Cluj va avea loc miercuri, cu începere la ora 21.30, și va fi transmisă în direct la Prima Sport.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut