U-BT Cluj, meci complicat cu Reyer Venezia în EuroCup

După victoria spectaculoasă în fața celor de la Cedevita Ljubljana, scor 88-80, baschetbaliștii de la U-BT Cluj vor da piept, astăzi, de la ora 21.00, cu un adversar mult mai puternic în EuroCup, Reyer Veneția, ocupanta locului 4 în clasamentul grupei.

Campioana României vine după a a patra victorie stagională în competiție, în timp ce italienii au pierdut în runda precedentă cu JL Bourg, scor 86-79. Reyer Venezia nu are o perioadă bună nici în campionatul intern, unde a cedat ultimele două confruntări din Lega Basket, cu Virtus Bologna, respectiv Trieste, și ocupă locul 7 în clasament, cu opt victorii și tot atâtea înfrângeri.

Mihai Silvășan nu are probleme de lot pentru acest meci

”Ne așteaptă un meci complicat, cu o echipă foarte bună. Sunt printre formațiile extrem de bune din EuroCup. Mergem acolo să ne luptăm și să credem în șansa noastră la victorie. În primul rând, trebuie să facem față apărării lor. Au una dintre cele mai puternice defensive din EuroCup, schimbă mult felul cum se apără ca să își pună în dificultate adversarii. Noi trebuie să fim pregătiți pentru asta, ca să nu ne afecteze jocul ofensiv”, a declarat antrenorul celor de la U-Banca Transilvania Cluj.

”Următorul meci este foarte important. Va fi o partidă grea, însă noi am muncit mult pentru a ne pregăti. De asemenea, avem colegi noi, care au adus o energie proaspătă. Trebuie să avem încredere unul în celălalt și în echipă. Vrem să câștigăm în Italia și știm că apărarea aduce victorii”, a spus și Karel Guzman,

În tur, Reyer Veneția s-a impus în BT Arena, scor 85-80.

Confruntarea de astăzi va începe la ora 21:00 și va fi transmisă în direct la Prima Sport.

Sandu Mureșan

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut