U-BT Cluj a câștigat, detașat, derby-ul Transilvaniei

U-BT Cluj s-a impus, miercuri seara, de o manieră categorică, în deplasare, în faţa formaţiei CSU Sibiu, scor 88-67 (46-31), în meci contând pentru etapa a 13-a a Ligii Naţionale, Conferinţa A.

Principalii marcatori ai partidei au fost Blumbergs 20 puncte, Pratt 10, pentru gazde, respectiv Sheperd 22, Căţe 15, pentru U BT Cluj.

”A fost un meci pe care l-am controlat. Îmi felicit echipa pentru atitudinea avută. Știam că nu ne va așteapta un joc ușor dacă nu tratam totul cu seriozitate. Pe de altă parte, știam ce atmosferă ne așteaptă în sală. Am jucat și am antrenat în peste 30 de meciuri ca adversar aici, deci mă așteptam ca sala să fie plină, cu suporteri care să pună presiune pe adversar. Am făcut față foarte bine, am reușit să avem un început foarte bun datorită apărării. Am marcat coșuri ușoare pe contra-atac, mingea a mers bine, totalizând 23 de pase decisive. Evident au existat probleme la recuperări din cauza absențelor din lot, însă băieții au compensat aceste minusuri. Trebuie să continuăm să avem aceeași mentalitate”, a declarat, la finalul partidei, Mihai Silvășan, antrenorul celor de la U-Banca Transilvania.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut