U BT a pierdut în Germania. Meciul decisiv va avea loc la Cluj

Baschetbaliștii de la U Banca Transilvania au pierdut, miercuri seara, manșa a doua a turului de calificare în semifinalele Basketball Champions League, disputată contra germanilor de la Ludwigsburg. După victoria electrizantă de acum o săptămână, scor 76-73, obținută în fața a zece mii de spectatori, clujenii au cedat în Germania cu 92-75, astfel că scorul general a devenit 1-1. Potrivit regulamentului, cea de-a treia partidă, decisivă, va avea loc din nou la Cluj-Napoca, pe 19 aprilie, în Sala Polivalentă.

Jucătorii antrenați de Mihai Silvășan au câștigat primul sfert al partidei, 16-19, dar l-au cedat la zece puncte diferență pe cel de-al doilea, 24-14, astfel că la pauză Ludwigsburg avea un avantaj de șapte puncte, 40-33.

Sfertul a trei a fost unul extrem de spectaculos și echilibrat, încheiat la egalitate, 24-24, dar în ultimele zece minute, clujenii au fost de nerecunoscut pe faza de atac, cu multe ratări, în timp ce germanii au marcat constant, mărindu-și avantajul minut după minut. Scor final 92-75, și totul se va decide în a treia partidă, de la Cluj.

Principalii marcatori ai partidei au fost: Happ și Radebaugh, fiecare cu câte 18 puncte reușite, pentru Ludwigsburg, respectiv Stipanovic, 16 puncte, şi Guzman, 15 puncte, pentru U BT Cluj.

Semifinalele BCL se vor desfășura la Bilbao, în perioada 6-8 mai.

S.M.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut