U-BT, a doua înfrângere în campionat

Campioana României, U Banca Transilvania, a pierdut, marți seara, partida disputată în deplasare cu rivala FC Voluntari, într-un meci restant din etapa a 4-a, care ar fi trebuit să se dispute în toamna anului trecut.

După meciul greu din weekend, în care au trecut la limită, scor 89-87, de CSM VSK Miercurea Ciuc, clujenii au pierdut la Voluntari cu 81-84, iar lupta pentru titlu se anunță mai echilibrată ca niciodată.

CSO Voluntari, câștigătoarea Cupei României, invincibilă pe teren propriu, a pierdut în primul sfert, 16-12 pentru U-BT, dar l-a câștigat pe următorul, scor 23-20, astfel că la pauză tabela arăta 36-35 în favoarea campionilor clujeni.

La finalul sfertului trei, gazdele erau deja în avantaj cu șapte puncte, scor 63-56. În ultimele 10 minute, clujenii au încercat să revină în avantaj pe tabelă, însă, până la final n-au reușit decât să mai reducă din handicap. Scor final Voluntari – U-BT 84-81 (12-16, 23-20, 28-20, 21-25).

Cei mai buni marcatori: Gotcher, 19 puncte și Vasiliauskas, 18 puncte, de la Voluntari, respectiv, Brown, 20 puncte, Stewart și Morgan, cu câte 14 puncte.

În urma acestui rezultat, U-BT se menține pe primul loc, cu 46 de puncte, urmată de FC Voluntari, cu 45 de puncte. Podiumul este completat de BCM Pitești, cu 44 de puncte, dar cu un meci în plus disputat față de primele două formații.

După meciul cu Voluntari, U-BT Cluj-Napoca se va deplasa la Pitești, pentru meciul cu BCM, partidă care se va desfășura joi seara.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut