„U” a fost cât pe ce să piardă la Târgu-Jiu

Jucătorii Universității Cluj par să fie setați pe modul „egal”. „Șepcile roșii” au ajuns la patru meciuri consecutive (zece în total, care înseamnă jumătate din partidele de campionat) terminate indecis, după 1-1 cu Viitorul Târgu Jiu.

Universitatea a încheiat sezonul de toamnă pe locul 13, la doar patru puncte peste linia retrogradării. Locul 3, ultimul care poate aduce promovarea, se află la 10 puncte în față, astfel că se poate spune de pe acum că ardelenii și-au ratat din plin obiectivul stabilit la startul sezonului. Liderul UTA intră în pauza de iarnă cu un avantaj liniștitor de patru puncte deasupra celor de la CS Mioveni (41, față de 37 ale argeșenilor), în timp ce Rapid completează podiumul (35p).

Cristi Gavra a fost cel care a deschis scorul pe Stadionul „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, în minutul 35, clujenii intrând și la cabine cu avantaj minim pe tabelă. Încă din startul reprizei secunde raportul de forțe s-a inversat, iar gazdele au reușit să egaleze repede, în minutul 52, prin Darius Buia. „U” Cluj a jucat în inferioritate numerică în ultimul sfert de oră, după cartonașul roșu văzut de Artur Crăciun. Două minute mai târziu, Viitorul a ratat o lovitură de la 11 metri, iar partida s-a încheiat 1-1. Liga 2 urmează să ia o pauză de două luni și jumătate, campionatul reluându-se pe 22 februarie, când clujenii vor primi vizita celor de la FC Argeș. Adrian Falub a trimis în teren următoarea formulă de start: Dur-Bozoancă – Gomes, Crăciun, Telcean, Takacs – Pîrvulescu, Ceitil, Guedj – Taub, Gavra, A.Pop.

Articole din aceeasi categorie