Trix – Descoperă-ți întregul potențial!

O nouă ediție a proiectului „Trix”, realizat de Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) va avea loc în perioada 4-15 decembrie și propune numeroase teme legate de învățarea mai eficientă. Studenții, în special cei din anul 1, sunt așteptați la activități prin intermediul cărora pot învăța lucruri despre specializarea lor de la facultate sau cum să își gestioneze mai bine timpul. Totodată, vor avea oportunitatea să lege prietenii și să creeze conexiuni cu alți membri ai mediului universitar.

Proiectul va include sesiuni de mentorat facilitate de studenții mai experimentați, care pot răspunde curiozităților legate de sesiune, de facultate în general și să ofere sfaturi care să îi ajute pe participanți să treacă mai ușor peste perioada examenelor.

De asemenea, pe lângă mentorate, vor avea loc traininguri alături de profesori universitari de la diverse facultăți din cadrul UBB, care o să vorbească despre sesiune din perspectiva lor și o să explice așteptările care există la nivelul sesiunii și a examenelor. Nu în ultimul rând, se vor organiza și workshopuri bazate pe gestionarea stresului, a timpului și de stabilire a obiectivelor, care vin în ajutorul studenților pentru a fi mai organizați pe parcursul sesiunii.

Pe 20 noiembrie a fost deschis call-ul pentru participanți, prin întermediul unui videoclip postat pe paginile de social media ale proiectului, studenții având termen limită să se înscrie până pe 26 noiembrie la ora 23:59.

Proiectul este susținut și implementat de Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai, care este o organizație studențească dedicată reprezentării și sprijinirii intereselor studenților de la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, având ca scop crearea unei comunități universitare vibrante și incluzivă.

Completează formularul pentru a participa la ediția cu numărul 8! Deadline: 26 noiembrie, ora 23:59.🫶🏻

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut