Trenul Connecting Europe Express, în Gara Cluj-Napoca

Trenul Connecting Europe Express va sosi sâmbătă, 18 septembrie 2021, la ora 18.23,  în Gara din Cluj-Napoca. Acesta străbate Europa și  atrage atenția asupra importanței călătoriei cu trenul pentru un viitor sustenabil.

Trenul a ajuns vineri în România, iar în perioada 17-19 septembrie străbate țara noastră pe relația: Giurgiu, București, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea și Arad.

„Cu ocazia Anului European al Căilor ferate, trenul Connecting Europe Express străbate Europa și  atrage atenția asupra importanței călătoriei cu trenul pentru un viitor sustenabil.

Trenul Connecting Europe Express  a pornit din Lisabona în data de 2 septembrie și are ca destinație finală capitala Franței, Paris, unde va ajunge pe 7 octombrie. Pe parcursul călătoriei sale, trenul oprește în peste 100 de localităţi din 26 de ţări”, precizează reprezentanții primăriei.

Acesta este un proiect unic realizat prin implicarea Comisiei Europene, Comunității Europene a Căilor Ferate și a Societăților de Infrastructură (CER), operatorilor feroviari europeni, administratorilor de infrastructură și a numeroși alți parteneri la nivel comunitar și local.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut