Trei tineri în stare critică în urma unui accident rutier la Dej. Alte trei persoane s-au ales cu leziuni grave

Șase persoane au fost rănite grav într-un accident de circulație ce a avut loc în nopatea de sâmbătă spre duminică în municipiul Dej. ISU Cluj a anunțat că evenimentul rutier a fost semnalat în jurul orei 04,30, iar la fața locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două echipaje SAJ.

Salvatorii au găsit un autoturism avariat, ieșit în afara părții carosabile, iar înăuntrul acestuia se aflau doi tineri încarcerați și alți trei care necesitau extragerea cu echipamentele speciale.
Cele cinci victime erau în stare de conștiență, prezentau multiple traumatisme și erau necooperanți.
Pompierii au folosit echipamentele de descarcerare pentru a asigura accesul și a extrage șoferul și pasagerul din față dreapta, precum și pe cele trei victime care se aflau pe bancheta din spate. Aceștia au fost preluați de către echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați la Spitalul Municipal Dej.
Un alt băiat, de aproximativ 14 ani, a fost preluat de un echipaj SAJ, din altă locație, și a fost transportat la spital.
Ulterior, o autospecială de transport personal și victime multiple, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca, a transferat doi băieți și o fată, de aproximativ 14 ani, la Unitatea de primiri urgențe din municipiul Cluj-Napoca.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut