Transylvanian Piano Trio în Toamna Muzicală Clujeană

Filarmonica de Stat Transilvania propune pentru seara de 12 octombrie un recital susţinut de violonistul Vlad Răceu, violoncelistul Octavian Lup şi pianista Aurelia Vişovan, membrii ansamblului cameral Transylvanian Piano Trio. Evenimentul va avea loc, începând cu ora 19, la Colegiul Academic din Cluj-Napoca.

Programul cuprinde lucrări semnate de Maurice Ravel(Trio în la minor) şi Astor Piazzolla(Anotimpurile la Buenos Aires). Evenimentul se desfăşoară în cadrul celei de-a 54-a ediţii a Festivalului „Toamna Muzicală Clujeană”.

Format în 2018, Transylvanian Piano Trio a devenit în scurt timp unul dintre cele mai apreciate trio-uri cu pian din România, fiind invitat să concerteze în cele mai importante festivaluri din țară. Membrii Transylvanian Piano Trio, Vlad Răceu (vioară), Octavian Lup (violoncel) și Aurelia Vișovan (pian) își propun să aducă publicului o mare diversitate repertorială, cu scopul de a promova muzica de cameră atât în România cât și peste hotare. Echilibrul temperamental, rafinamentul artistic si entuziasmul interpreților garantează întrunirea elementelor care formează un ansamblu de referință în peisajul formațiilor muzicale românești.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut