Transporturi agabaritice pe ruta Borș 2 PTF – Dej

În perioada 14 – 20 ianuarie se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul Borș 2 PTF (județul Bihor) – A3 – DN19 – Satu Mare – DN19A – DN1F – Zalău – A3 – DN1 Cluj Napoca – DN1N – DN1C – Dej.

Vehiculele transportă câte o confecție metalică. Lățimea maximă a unui vehicul este 6 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, pe pagina de internet www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale (caseta din stânga), pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/cnadnr/ și de Twitter @CNADNR.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut