Transport agabaritic cu plecare din Cluj-Napoca

Compania Naţionala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că în perioada 3 – 6 mai se va desfășura un transport agabaritic cu depășiri pe traseul Cluj-Napoca – DN1F – A3 – Gilău – DN1 – Huedin – DN1 – Oradea – DN19 – A3BH – Borș II P.T.F.

Vehiculul transportă o structură metalică. Lățimea maximă a vehiculului este de 6 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate legislația în vigoare privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR, la telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – Dispecerat – Situatia Drumurilor Naţionale sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/cnadnr/.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut