Transformă-ți locuința într-un cămin cu adevărat călduros și elegant în 5 pași simpli

Câți dintre noi nu visăm la experiența feerică a unei camere scăldate în căldura și atmosfera creată de flăcările difuze și lemnele care trosnesc încet, la gura unui semineu pe lemne desprins parcă, din poveștile de demult!  Această perspectivă idilică poate să devină o realitate pentru tine, familia ta sau persoana iubită, cu ajutorul gamei premium de șeminee și sobe eficiente din oferta sibienilor de la PEFOC. Drumul de la vis la realitate este mult mai scurt decât credeai și se face în 5 pași simpli, sub atenta îndrumare a profesioniștilor cu experiență de peste două decenii în domeniul soluțiilor de încălzire alternativă.

 

  1. Transformă-ți locuința într-un sanctuar primitor și călduros

De la modelele tradiționale și până la cele contemporane, construite în perete, șemineele vor deveni cu ușurință atracția principală a locuinței tale, unde familia și prietenii, se vor retrage din calea nopților lungi și friguroase, de afară.

 

  1. Personalitatea ta, șemineul tău

Mai mult decât o soluție de încălzire, un șemineu poate împrumuta din carisma și personalitatea ta, atunci când vei descoperi că se pot finisa în nenumărate stiluri, rustice, moderne sau cu note de lux, limitate din punct de vedere al amenajării, doar de propria imaginație.

 

  1. Alege corect soluția de încălzire

Indiferent dacă optezi pentru o soba pe lemne sau un șemineu tradițional, în momentul în care alegi sursa de încălzire a locuinței, trebuie să știi că este important unde va fi amplasat modelul pe care l-ai ales. Dacă alegi varianta unui șemineu tip centrală, poți opta să încălzești o încăpere de dimensiuni generoase sau mai multe camere din locuință. 

 

  1. Ține cont de spațiul disponibil

Modelul de șemineu ales, trebuie să țină cont foarte mult de dimensiunile spațiului unde urmează să fie amplasat. În cazul unei camere la bloc, cea mai bună variantă este un  bioșemineu ce arde cu flacără reală, nu necesită coș de fum și se aplică sau se încastrează direct în peretele apartamentului. O altă variantă ar fi un semineu electric prevăzut cu afișaj 3D și termostat, controlabile la distanță cu ajutorul unei telecomenzi.

 

  1. Pregătește-te pentru confort sublim și economie de bani

De la tradiționalele șeminee sau sobe pe lemne, până la modele contemporane care funcționează pe gaz sau curent, indiferent de modelul ales, acestea îți vor transforma radical căminul într-un sanctuar călduros, pentru diminețile și serile friguroase din sezonul rece. Dacă îți dorești să economisești bani, în funcție de opțiunile pe care le ai la dispoziție, trebuie să știi că încălzirea pe lemne este mult mai eficientă din punct de vedere al costurilor și al randamentului caloric, spre deosebire de încălzirea pe gaz. 

 

Așa că, dacă ești în căutarea unui șemineu superior din punct de vedere calitativ, comandă-ți modelul preferat direct de pe site-ul www.pefoc.ro și beneficiezi de transport gratuit până la tine acasă. Pe lângă asta, meșterii sibieni îți asigură consultanță gratuită pentru a alege soluția potrivită nevoilor tale, oferindu-ți și sfaturi utile despre cum să te încălzești la cel mai convenabil raport calitate – preț.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut