Transferul lui Yeboah la Slavia Praga a căzut!

Mult anunțatul transfer al lui Emmanuel Yeboah de la CFR Cluj la Slavia Praga nu s-a mai concretizat. Deși părțile bătuseră palma pentru 2,5 milioane de euro, 1,7 milioane sumă fixă, la care se mai adăugau diverse bonusuri, cehii au anunțat că atacantul campioanei României ar avea probleme la menisc, și că nu mai doresc transferul definitiv al jucătorului de 19 ani. Totuși, oficialii Slaviei i-au înștiințat pe cei din Gruia că ar dori să-l împrumute pe Yeboah pentru un an, și apoi să redeschidă dialogul privind transferul definitiv.

Toate acestea nu au picat deloc bine la Cluj, mai ales că jucătorul n-a acuzat nicio problemă medicală de-a lungul anului trecut. În consecință, patronul clubului, Nelu Varga, a decis, iritat, să sisteze definitiv tratativele cu Slavia Praga, având dubii asupra corectitudinii vizitei medicale efectuate în capitala Cehiei. În plus, potrivit unor surse din interiorul clubului din Gruia, Varga era nemulțumit oricum de suma de transfer oferită de Slavia, acesta declarând că dorește să-l vândă pe Yeboah pe o sumă mult mai mare, de 4-5 milioane de euro.

Emmanuel Yeboah va reveni, astfel, sub comanda lui Dan Petrescu și se va alătura lotului campioanei în cantonamentul din Spania.

Anul trecut, jucătorul, adus la Cluj pentru doar 10.000 de euro, a evoluat în 29 de meciuri pentru CFR, a marcat de trei ori și a mai contribuit decisiv la două goluri, prin pase decisive.

Sandu Mureșan

Foto: Horvath Tamas – htphotography.ro/

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut