Tragedie pe DN1 E60

Un băiețel de 5 ani și o fetiță de doar 11 luni, din comuna Râșca, au decedat sâmbătă dimineața în urma unui accident rutier petrecut în jurul orei 5:30, pe DN 1 E60, la ieșirea din Huedin (la Podul Vinerii). Mama copiilor a fost rănită grav, se pare că a fost rănit și tatăl copiilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, un autoturism cu volan pe dreapta, condus de un bărbat de 49 de ani, din București, care circula pe sensul de mers Oradea-Huedin, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

„O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SURD și două echipaje SAJ au intervenit pentru descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență, ca urmare a accidentului produs pe raza orașului Huedin. O femeie a fost descarcerată, de pe locul șoferului, de către pompieri și a fost transportată de echipajul SMURD la UPU Cluj-Napoca, alături de soțul acesteia. Femeia a suferit multiple traumatisme și se afla în stare gravă. Doi copii, din același autoturism, au fost preluați de echipajele SAJ și au fost transportați la spital, unde, din păcate, a fost declarat decesul acestora. A mai fost consultat de echipajele medicale și șoferul celuilalt autoturism, care a refuzat transportul la spital” – a anunțat și ISU Cluj.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie