Tragedie pe DN1 E 60

Un bărbat de 36 de ani din Tureni și-a pierdut viața într-un accident de circulație care a avut loc pe DN 1 E 60. Din primele informații reiese că tragedia a fost cauzată de neacordarea de prioritate. Potrivit IPJ Cluj, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 36 de ani, din Tureni, care se deplasa din direcția Turda spre Cluj-Napoca, la intrarea în localitatea Tureni ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum local, intrând în coliziune cu un autoturism, condus din direcția Cluj-Napoca spre Turda, de un bărbat de 36 de ani, din Apahida.

În urma evenimentului cei doi conducători auto au fost răniți, bărbatul din Apahida fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate, față de celălalt conducător fiind aplicate în acest moment manevre de resuscitare.

Conducătorul auto de 36 de ani, din Apahida, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajul SMURD, bărbatul din Tureni nu a mai putut fi salvat.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut