Tragedie la Mihai Viteazul

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit iar un altul a fost rănit după ce s-au electrocutat pe un șantier din localitatea Mihai Viteazul. Accidentul a avut loc sâmbătă dimineața iar la fața locului au ajuns o autospecială, o autoplatformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SAJ.
“Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 09.50, iar la fața locului pompierii au găsit un bărbat de cca 50 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața, fiind situat pe o platformă la cca 10m înălțime.
Un al doilea bărbat, în vârstă de cca 30 de ani, a fost consultat de către echipajul SAJ la fața locului, care, la prima evaluare, prezenta afecțiuni ușoare”, a anunțat ISU Cluj.
Autoritățile au declanșat cercetări pentru a stabili în care s-a produs tragedia.

Potrivit IPJ Cluj, bărbatul care a decedat este din județul Galați.

“În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul bărbatului”, au transmis polițiștii clujeni.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut