Tragedie la Crăiești

Un bărbat de 70 de ani și-a pierdut viața sâmbătă seara în urma unui accident de circulație care a avut loc în localitatea Crăiești, comuna Petreștii de Jos. Potrivit IPJ Cluj, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 70 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe DJ 107L spre localitatea Lita, a acroșat cu partea laterală un vehicul agricol, condus din sensul opus de un bărbat, de 45 de ani, din Crăiești.

În urma impactului, autoturismul a intrat într-un cap de pod, iar în urma impactului șoferul în vârstă de 70 de ani și-a pierdut viața.

Mecanicul utilajului agricol a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tot sâmbătă seara a avut loc un accident în localitatea Sânpaul, în urma căruia un tânăr de 20 de ani a fost grav rănit. ISU Cluj a anunțat că solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 23.00, iar la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate. Într-unul dintre mașini au fost găsit un bărbat care suferise mai multe traumatisme și necesita extragerea din autoturism cu echipamentele speciale.
Salvatorii au folosit echipamentele din dotare pentru a scoate bărbatul de cca 20 de ani din autoturism fără să-i agraveze leziunile suferite. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

IPJ Cluj a anunțat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din Sânpaul, pe DN1F-E81, dinspre Zalău spre Cluj-Napoca și un autoturism, condus pe sensul opus de un bărbat, de 45 de ani, din județul Sălaj.

În urma accidentului, în intervalul 23.00-00.40, traficul în respectiva zonă a fost desfășurat alternativ, pe un singur sens de circulație.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut