Tragedia dimineții de sâmbătă la Cluj

O persoană și-a pierdut viața iar circulația a fost blocată mai bine de două ore pe DN 1 E 60 în urma unui accident care a avut loc, sâmbătă dimineaţă, în apropierea localităţii Dumbrava.

În eveniment au fost implicate un autoturism şi un autocamion. „Din primele informații, conducătorul unui autoturism, un tânăr de 20 de ani, din comuna Manastireni, care se deplasa din direcția Oradea spre Cluj-Napoca, în afara localității Dumbrava, ar fi întrat în coliziune cu parapetii de pe partea drepta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un ansamblu de vehicule care se deplasa pe sensul opus”, a informat IPJ Cluj.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, un tânăr de 20 de ani din Mănăstireni, aflat la volanul autoturismului a decedat. „Manevrele de resuscitare au fost aplicate timp de cca 50 de minute, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru tânărul de 23 de ani. Înaintea sosirii forțelor alertate, la fața locului s-au oprit un echipaj SAJ aflat în deplasare la altă misiune și un medic clujean. Aceștia au acordat primul ajutor calificat din primele momente după accident, până la sosirea echipajelor specializate, care au continuat aplicarea suportul vital avansat”, a anunțat ISU Cluj
Traficul rutier s-a desfăşurat îngreunat în zonă, o bandă fiind restricţionată, fiind reluat abia după două ore.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut