TIR încărcat cu bere răsturnat în urma unui accident; două persoane rănite

Un accident rutier petrecut sâmbătă, pe DN 17, între Bistriţa şi Dej, a dus la rănirea a două persoane, la blocarea circulaţiei auto în zonă şi la pagube materiale generate de distrugerea unei importante cantităţi de bere care se afla într-un TIR, informează AGERPRES.

„Accidentul s-a produs în jurul orei 9,15, pe DN 17, în localitatea Mănăşturel. Din primele informaţii rezultă că un autoturism care ieşea de pe un drum lateral, la intrare pe drumul naţional, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autotren, care circula pe direcţia Bistriţa – Dej. Autoturismul a intrat în coliziune cu remorca autotrenului, acesta răsturnându-se pe partea carosabilă. Circulaţia în zonă este deviată pe un drum judeţean, paralel cu DN 17”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Ea a precizat că, în urma accidentului, cei doi conducători auto au fost răniţi şi au fost transportaţi la o unitate medicală din Dej.

Potrivit unor surse, TIR-ul era încărcat cu bere şi, în urma răsturnării, aceasta au fost distrusă în mare parte, dar deocamdată pagubele n-au fost evaluate

Articole din aceeasi categorie