Tineri arestați pentru tâlhărie

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale au reținut, joi, 19 august, pentru 24 de ore, doi tineri de 21, respectiv 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca și comuna Apahida, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. La aceeași dată, cei doi au fost prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, aceștia emițând mandatul de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit IPJ Cluj, poliția a fost sesizată prin apel la 112, de către un tânăr, cu privire la faptul că, la data de 15 august, în timp ce se afla într-un parc din cartierul Mănăștur, patru tineri necunoscuți l-au deposedat, prin violență, de un lanț din aur, ulterior părăsind locația indicată în apel.

„Ca urmare a activităților investigativ-operative desfășurate, la data de 16 august, polițiștii au identificat una dintre persoanele participante la săvârșirea infracțiunii, respectiv un tânăr de 16 ani, din comuna Florești. Urmare a probatoriului administrat, tânărul a fost reținut la aceeași dată, iar în cursul zilei de 17 august magistrații au dispus, față de acesta, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile” – precizează IPJ Cluj.

Conform aceleiași surse, activitățile specifice derulate au condus la identificarea autorilor, respectiv patru tineri cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani, toți din județul Cluj, doi dintre aceștia fiind arestați preventiv, față de altul fiind dispusă măsura controlului judiciar.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut