”The Flying Boy” Patric Iluţ a câştigat etapa CM de Skateboarding Under19 de la Cluj

Cluj-Napoca a găzduit, în weekend, cea mai mare competiţie de skate din România, parte din circuitul mondial. Românul Patric Iluţ (13 ani), supranumit The Flying Boy, a câştigat etapa de Campionat Mondial de Skateboarding Under19 organizată în Skatepark Rozelor. Patric este lider mondial la categoria Under15 şi a câştigat, pentru a treia oară în acest sezon competiţional, clasamentul overall al unei etape. 68 de rideri de top din lume s-au înscris la prima etapă World Rookie Tour (WRT) de skateboarding organizată vreodată în Cluj-Napoca şi cea mai mare competiţie de skate din România.
Concurenţii s-au întrecut la disciplina STREET, cei de la masculin în cadrul celor două categorii de vârstă – GROMS (sub 15 ani) şi ROOKIES (15-19 ani), iar la feminin la categoria generală Under19 – GIRLS. Cel mai tânăr participant a fost o concurentă din România, Clara Niţulescu (11 ani).

Ocupanţii primelor trei locuri ale World Rookie Tour Cluj-Napoca la fiecare disciplină s-au calificat automat în marea finală WRT de la Innsbruck, Austria, care va avea loc în perioada 10 septembrie – 2 octombrie 2022.

„Întrucât primii doi clasaţi în clasamentul overall al competiţiei au câştigat anterior ‘pachetul all inclusive’ pentru marea finală, cele două premii alocate pentru Cluj au mers la următorii doi clasaţi: Luka Yordanov (13 ani) şi Viktor Penchev (15 ani), ambii din Bulgaria. Pachetul include acoperirea costurilor de cazare, cina festivă cu toţi câştigătorii World Rookie Tour 2022, o sesiune foto şi taxa de participare. Valoarea totală a premiilor oferite la World Rookie Tour Cluj-Napoca se ridică la 25.000 de lei”, se menţionează într-un comunicat al organizatorilor.

 

 

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut